Aplicarea corectă a fototapetului pe suport vlies

Fototapetele din vlies (fleece, nețesute) au devenit din ce in ce mai populare grație proprietaților lor excepționale de manevrare. În timp ce acest tapet este, la baza, făcut in aceeași manieră ca și tapetele lucrate in relief, materialul de baza este vlies in loc de hârtie.
Materialul vlies este compus din celuloză, fibre de poliester si lianti adecvati. Materialul nu conține nici un fel de substanțe periculoase și este biodegradabil. Tapetul din vlies asigură numeroase beneficii pentru consumatorul final:
- acopera crapaturile foarte subtiri sau crapaturile sub forma de panza de paianjen
- nici o cusatura cap la cap vizibila pe tapetele in culori tari
- ignifug
- stabilitate dimensionala in timpul aplicarii
- poate fi fixat imediat, fara inmuiere
-da posibilitatea pregatirii incleierii/lipirii deoarece este posibila acoperirea cu clei a dosului tapetului
- redecorarea usoara si rapida deoarece tapetul se poate da jos de pe perete chiar in stare uscata
Intro clipa, desenele fototapetelor noastre vă vor schimba pereții gri si anosi întro adevarată sărbătoare pentru ochi.
Deosebit de convenabil: fototapetele din vlies nu numai ca arată bine, ele se si montează ușor și se pot îndepărta fără vreo rămășița, oricând aveți nevoie de o schimbare de decor.
Din moment ce sunt extrem de rezistente la uzură, fototapetele din vlies sunt, deasemenea, foarte potrivite pentru pereții din clădirile publice cum ar fi: școli, spitale si clinici medicale, birouri, hoteluri zone de toalete, scări si multe, multe altele…

Aplicarea fototapetului nu necesită o experienţă mare, dar dacă nu ați montat încă tapet sau fototapet vă rugăm sa urmați pas cu pas instrucțiunile nostre sau cereți ajutorul unui prieten sau unor meşteri specializaţi.
TrendExpert.ro nu își poate asuma responsabilitatea pentru orice prejudiciu cauzat muralului dvs. după ce-l a fost livrat sau în timpul aplicării.
Care sunt uneltele de care aveţi nevoie - scară, fir cu plumb sau boloboc, pensula sau bidinea pentru adeziv, trafalet pentru tapet, cutter.
Pregătirea peretelui - pregatiți suprafața pe care aplicați tapetul, astfel încât aceasta sa fie netedă, curată, uscată, uniformă și amorsată. Culoarea pereților trebuie să fie apropiat de nuanța tapetului - nu lipiți un tapet alb pe o perete închis la culoare sau colorat.
Pregătirea adezivului - preparați pasta pentru tapet în conformitate cu instrucțiunilor de pe cutie pentru o aplicare ideală.
Atenție: la tepeturile pe suport nețesut-vlies adezivul se aplica numai pe perete, pe tapet NU.

Pașii principali pentru aplicarea produsului:
1.) tăiați fâșiile la liniile de marcat – ordinea și direcția lor sunt marcate pe verso (fiecare a doua fâșie trebuie inversat

2.) pornind de la un colţ al încăperii, trasaţi o linie verticală cu ajutorul unui fir cu plumb sau al unui boloboc. Prima fâşie de tapet se va alinia la această linie


3.) aplicați adezivul preparat pe perete pentru prima fâșie cu ajutorul unei role sau a unei pensule


4.) montați prima rolă de tapet  îndepărtând orice cute sau bule de aer. Continuați să aplicați adezivul pe perete pt. a doua  fâșie de tapet


5.) continuați să aplicați următoarele benzi de tapet, având grijă să se potrivească modelului, tăind la tavan și podea, asigurând îmbinările, și curățând pasta de pe hârtie

Nu sunt produse în această categorie.